8 jul 2008

EMPRENDER EN FEMENINO




La verdad es que siempre lo digo. “Voy a montar mi empresa” ó “Un día tendré mi empresa”.

Bueno, pues creo que ya es hora de que lo empiece a poner en marcha. Primeros pasos a dar:
1- Pensar que me gusta hacer y en que soy buena.
2- Ver como puedo orientar eso a un negocio rentable y de futuro.
3- Estudiar la viabilidad de la idea.

Sinceramente cualquier idea que me quieras aportar será bienvenida.
Seguiré informando. Estoy cansada de trabajar para los demás y esforzarme sin ni siquiera una valoración ( y no tanto económica que también).

Radiografía de la emprendedora en España: intuitiva, rápida, dinámica y con garra.

3 comentarios:

Unknown dijo...

jo m'apunto a aquesta guerra... què tal si importem algun producte? Jo m'hi conec en productes tècnics, però no sabria dir-te QUIN producte és el que demana el mercat. Alguna idea?

(fer-se la seva propia empresa és l'única manera de fer-se ric. Treballar per altri significa que si, arribaràs a final de més, però poc més!)

Violeta dijo...

El desig empresarial és molt innat en tothom donada la nostra necessitat d'independència i instint de superació, però també és dur assolir aquest repte. Molts cops, els grans empresaris ho han estat més per una questió de necessitat, de tirar endavant que per un desig de crear quelcom nou deixant tot el que tenien enrera i començant des de 0. La seguretat i benestar adormen l'esperit d'empreneduria.

Emprendre una empresa pròpia fa arriscar-te al desconegut, es crea un buit davant teu que has de recrear tu. Has de creure en un objectiu, amb la convicció de que encara que ningú hi cregui, tu ho tens molt clar i tens la convicció de tirar endavant, passi el que passi, malgrat tots els entrebancs que vagin sorgint.

A més, la nostra cultura castiga l'error, actitud molt diferent en altres països com EEUU on un fracàs permet revisar i millorar, assolint la seguretat de l'expriència. En l'empresari, la carrera per tirar endavant una empresa significa que contínuament ha de fer revisions i correccions de tot el que fa per assolir l'excelència i la rendibilitat. Això últim, per això, es pot aplicar també al treball en qualsevol empresa, perquè encara que treballem per nosaltres, realment ho fem per nosaltres, pel nostre respecte professional i per la nostra marca personal.

Solsolet dijo...

Ostres Violeta moltes gràcies.
El somni americà potser no em queda tant lluny...sempre he dit q m'agradaria viure un temps allà amb els nens...terra d'oportunitats.
Merci pel comentari. Ptns.